رئیس شبکه دامپزشکی داورزن:افت ۲۰درصدی تولید مرغ سال ۹۷ در داورزن

رئیس شبکه دامپزشکی داورزن اظهارداشت: جوجه ریزی در دوازده ماهه سال ۱۳۹۷ حدود ۲۰درصد کمتر از مشابه سال قبل بوده است که نوسانات گوشت مرغ در بازار و نهاده های اولیه،جوجه یکروزه و… از مهمترین علل این کاهش به شمار می‌آید.

علی‌رضا داورزنی در گفتگوبا داورزن نیوز افزود:با نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی و در راستای تولید گوشت سفید در ۱۲ ماهه نخست سال ۱۳۹۷ سه میلیون و۶۸۶ هزار قطعه جوجه در واحدهای پرورشی شهرستان داورزن، جوجه‌ریزی انجام شده است.
وی با بیان اینکه نظارت بر جوجه‌ریزی در واحدهای پرورشی از اقدامات اساسی و فعالیت‌های حیاتی دامپزشکی در واحدهای پرورش مرغ است گفت: ارائه الگوهای صحیح آماده‌سازی بستر برای ورود جوجه‌های یکروزه از قبیل ضدعفونی و….،برنامه ریزی و تأمین واکسن‌های مورد نیاز، بهداشت و مدیریت صحیح پرورش،پایش و بررسی بیماری‌های طیور از طریق بازدید ، نمونه‌گیری و انجام آزمایشات لازم،نظارت بر مراحل مختلف کشتار از جمله اقداماتی است که کارشناسان دامپزشکی در هنگام جوجه ریزی به صاحبان این صنعت ارائه می‌دهند.

رئیس شبکه دامپزشکی داورزن  با اشاره به اینکه تامین گوشت سالم و بهداشتی و همچنین عاری از هرگونه آلوده گی ،یکی از اهداف اصلی سازمان دامپزشکی کشور در حوزه پرورش طیور است بیان‌داشت:تعداد واحدهای پرورشی طیور در شهرستان داورزن۱۹۰ واحد با ظرفیت یک میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در هر دوره است  و در حال حاضر حدود ۸۰ مرغداری در حال فعالیت هستند.

۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

کدامنیتی را وارد کنید * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.